Verdriet, teleurstelling en boosheid

Soms is de pijn, teleurstelling of boosheid zo groot dat u er elke dag mee geconfronteerd wordt en het uw leven gaat bepalen. U bent snel  somber of erg verdrietig,  verlangt naar wat is geweest maar er niet meer is, u bent teleurgesteld of snel boos. Herkent u dit? 

Verdriet

Verdriet of boosheid kan zich uiten in hoofdpijn, eczeem, buikpijn, misselijkheid en moeheid, waarbij elke dag bij het opstaan voelt als wéér een zware dag. Reguliere medicatie wordt ingezet om beter te kunnen slapen of om de pijn niet meer zo binnen te laten komen, maar vaak is er sprake van bijwerkingen.

Homeopathie ondersteunt u in dit proces. Door het voeren van gesprekken ontstaan nieuwe inzichten of wordt duidelijk waar de pijn echt zit. Een homeopathisch middel helpt u mentaal om stappen te maken, waardoor u zich beter voelt en weer verder kan; lichamelijke klachten verbeteren sterk, u wordt sterker en weerbaarder.

Problemen worden niet weggestopt, maar door gesprekken te voeren en een verwerkingsproces aan te gaan, worden ze opgelost en kunt u weer verder. Het leven wordt weer draagbaar door weer te genieten van de mooie dingen die er wel zijn, waarin u terug kan denken aan een moeilijke periode, zonder dat u erdoor overspoeld of neergehaald voelt. En dat is een groot goed.

Reacties zijn gesloten.