Ervaringen

Mijn dochter van 11 zat al een tijdje niet lekker in haar vel en was regelmatig ziek, onzeker en moe. Het spontane kind van vroeger was er niet meer en het was nodig om dit grondig aan te pakken, zeker met het oog op het naar de middelbare school gaan.

Dankzij het puzzelen van Pim was het juiste middel al snel gevonden en zijn we gestart met Natrium. Het prettige was dat Pim alle tijd nam om haar verhaal te horen. Nadat ze was gestart met het middel, voelde mijn dochter zich al snel beter en was ze nauwelijks meer ziek of moe.  Vervolgens heeft ze ook nog een aantal gesprekken gehad met een kindercoach. De combinatie van homeopathie en kindercoaching heeft ertoe geleid dat ze weer een spontane energieke meid is die helemaal zin en energie heeft om naar de middelbare school te gaan.

Nicole

~

Vanwege de nodige gezondheidsproblemen heb ik heel wat voetstappen gezet in de reguliere gezondheidszorg. Toch bleven een aantal klachten bestaan.

Ik kwam in contact met Pim Gerlagh-Buurmeijer en we spraken over de homeopathie. Omdat ik van de werking ervan overtuigd ben, heb ik een afspraak gemaakt. Na een lang consult kreeg ik een flesje mee dat ik moest gaan gebruiken. Al na korte tijd merkte ik dat mijn lichaam reageerde op het middel, ik kreeg spierpijn. Na enkele verdere afspraken bleek het middel precies het juiste middel voor mij te zijn.

Ik ben enorm opgeknapt en heb zelfs, na 20 jaar medicijngebruik, mijn medicatie kunnen afbouwen. Nog steeds gaat het goed met mij. De contacten verliepen zeer prettig en ik ben dan ook heel erg tevreden over alles en blij dat ik de stap heb gezet.

~

Lieve Pim,

Dankjewel voor wat je voor mij gedaan hebt. Je hebt heel veel naar mij geluisterd. Alles mocht ik zeggen zonder dat er meteen iets van gevonden werd. Dat is heel erg helend. Gewoon mogen zeggen wat je denkt en voelt. Gewoon je boosheid, verdriet en teleurstelling mogen uitspreken en dat het er mag zijn.

Doordat jij luisterde en er ook steeds het juiste middel bij zocht, had ik een prachtige ondersteuning waardoor ik meer in mezelf geloofde en de stappen zette die op dat moment nodig waren om verder te komen. We keken naar wat er was en naar waar ik naartoe wilde. En wat ik nodig had om mij goed te voelen.

Je hebt mij geholpen de gevoelens van boosheid achter mij te laten en meer rust te vinden, innerlijke rust en daardoor ook meer rust in huis met mijn gezin. Er is nu meer stabiliteit en rust. Super bedankt.

Lieve groet,  Anoniem

~

Pim heeft mij goed begeleid, ze is nauwkeurig, luistert goed naar je verhaal en neemt alle tijd voor je. Ik heb haar al langere tijd als homeopaat en ik ben erg tevreden.

Elke keer weer voel ik mij gerespecteerd en kan ik daarna weer verder. Ik heb veel verdriet en trauma’s kunnen verwerken, waardoor ik ben gegroeid. Daar ben ik nu veel verder mee gekomen dan wat ik zonder homeopathie had kunnen bereiken.

Frédérique

~

Ik kwam met mijn dochter bij Pim, omdat mijn dochter wel wat ondersteuning kon gebruiken om zich sterker en meer weerbaar te voelen. De sfeer bij Pim is het best te omschrijven als warm, vriendelijk, uitnodigend, open en eerlijk, wat maakte dat mijn dochter zich veilig genoeg voelde om aan Pim de informatie te vertellen die nodig was om een goed middel te zoeken.

De gesprekjes die Pim met mijn dochter voerde, hebben zeer zeker bijgedragen aan het resultaat. Mijn dochter is nu in de puberteit en daarom nog steeds aan het zoeken naar wie ze nou werkelijk is, maar mede door het middel en de gesprekjes met Pim staat ze nu stevig genoeg om zich door deze levensfase heen te slaan.

GvL

~

Wat fijn dat jij mij zo hebt kunnen helpen, om van mijn hormonale klachten af te komen. Dit had een groot psychologisch effect op mij. Tijdens het consult stelde je veel vragen en luisterde rustig. Waarna jij kon uitpuzzelen welk middel erbij hoorde. En je zat meteen raak, want de beginverergering was duidelijk aanwezig. Ik kreeg er weer (nacht)rust voor terug. Bedankt daarvoor.

Marion

~