Ervaringen

Ik heb me nog nooit zo snel op mijn gemak gevoeld bij iemand als bij Pim. In eerste instantie kwam ik bij haar met langaanhoudende migraineklachten die middels reguliere gezondheidszorg niet weggingen. Nu, een tijdje later, heeft ze niet alleen die klachten bij mij weggenomen maar me ook geholpen op te bloeien als persoon! Ik heb meerdere periodes doorgemaakt waarin ik niet goed in mijn vel zat. Pim heeft me hier doorheen geloosd. Ze had echt oog voor mij en leerde me goed kennen, en ze ging net zo lang door met vragen stellen tot ze het juiste middel voor mij had gevonden! Wanneer ze het vermoeden had een middel gevonden te hebben dat bij mij paste liet ze mij de bijbehorende beschrijving lezen. Iedere keer stond ik versteld van de accuratesse en toepasselijkheid op mijn situatie én van hoe goed het middel daarna voor mij bleek te werken!
Voor mij is Pim niet alleen homeopaat maar ook een steun en toeverlaat. Ze biedt een luisterend oor en ik voel me heel erg op mijn gemak bij haar. Ik kan mijn ei bij haar kwijt en vind in haar een hele fijne praatgenoot: ze stelt de juiste vragen en geeft me het gevoel dat ik gehoord en gezien word. Op deze manier helpt ze mij bij het vinden van de antwoorden die ik zoek zonder me een bepaalde richting in te duwen. Alles mag er gewoon zijn. Iedere keer dat ik bij Pim langskom ga ik blijer en hoopvoller weg dan ik binnenkwam.

Dankjewel, Pim! 🙂

~

Pim is een hele fijne therapeut die goed naar je luistert en vooral belangrijk: die de tijd voor je neemt.
Ze gaat door totdat het probleem is opgelost, staat echt naast je in de behandeling wat zorgt voor vertrouwen en een ‘we staan er samen in gevoel’

Ik ben gekomen met volgende klachten: oorontsteking, paniekaanvallen, angst, eczeem, vermoeidheid, hyperventilatie.

Als vrij snel in de begin van de behandeling was de oorontsteking weg, waar ik voorheen 6 keer per jaar oorontsteking had en steeds antibiotica druppels van de huisarts kreeg heb ik nu geen last meer van oorontstekingen en als ik voel dat het opkomt neem ik een homeopathisch middel en dan blijft de ontsteking weg.

Ik heb geen last meer van paniekaanvallen en de angst is zo goed als weg, het zit me niet meer in de weg. Gesprekken met Pim hebben mij hierbij ook erg geholpen.

Eczeem is ook genezen alleen heel soms een flare up maar dat komt door mijn voedselallergie, overigens kon ik voorheen ook geen kaas eten want dan kreeg ik oorontsteking en nu eet ik weer dagelijks kaas 🙂

De benauwdheid was ook in de begin van therapie al snel genezen.

Voor mij is er een wereld open gegaan, homeopathische behandeling bij Pim heeft mijn kwaliteit van leven enorm verbeterd. Ik raad het iedereen van harte aan!

Anoniem

~

Mijn dochter van 11 zat al een tijdje niet lekker in haar vel en was regelmatig ziek, onzeker en moe. Het spontane kind van vroeger was er niet meer en het was nodig om dit grondig aan te pakken, zeker met het oog op het naar de middelbare school gaan.

Dankzij het puzzelen van Pim was het juiste middel al snel gevonden en zijn we gestart met Natrium. Het prettige was dat Pim alle tijd nam om haar verhaal te horen. Nadat ze was gestart met het middel, voelde mijn dochter zich al snel beter en was ze nauwelijks meer ziek of moe.  Vervolgens heeft ze ook nog een aantal gesprekken gehad met een kindercoach. De combinatie van homeopathie en kindercoaching heeft ertoe geleid dat ze weer een spontane energieke meid is die helemaal zin en energie heeft om naar de middelbare school te gaan.

Nicole

~

Vanwege de nodige gezondheidsproblemen heb ik heel wat voetstappen gezet in de reguliere gezondheidszorg. Toch bleven een aantal klachten bestaan.

Ik kwam in contact met Pim Gerlagh-Buurmeijer en we spraken over de homeopathie. Omdat ik van de werking ervan overtuigd ben, heb ik een afspraak gemaakt. Na een lang consult kreeg ik een flesje mee dat ik moest gaan gebruiken. Al na korte tijd merkte ik dat mijn lichaam reageerde op het middel, ik kreeg spierpijn. Na enkele verdere afspraken bleek het middel precies het juiste middel voor mij te zijn.

Ik ben enorm opgeknapt en heb zelfs, na 20 jaar medicijngebruik, mijn medicatie kunnen afbouwen. Nog steeds gaat het goed met mij. De contacten verliepen zeer prettig en ik ben dan ook heel erg tevreden over alles en blij dat ik de stap heb gezet.

~

Lieve Pim,

Dankjewel voor wat je voor mij gedaan hebt. Je hebt heel veel naar mij geluisterd. Alles mocht ik zeggen zonder dat er meteen iets van gevonden werd. Dat is heel erg helend. Gewoon mogen zeggen wat je denkt en voelt. Gewoon je boosheid, verdriet en teleurstelling mogen uitspreken en dat het er mag zijn.

Doordat jij luisterde en er ook steeds het juiste middel bij zocht, had ik een prachtige ondersteuning waardoor ik meer in mezelf geloofde en de stappen zette die op dat moment nodig waren om verder te komen. We keken naar wat er was en naar waar ik naartoe wilde. En wat ik nodig had om mij goed te voelen.

Je hebt mij geholpen de gevoelens van boosheid achter mij te laten en meer rust te vinden, innerlijke rust en daardoor ook meer rust in huis met mijn gezin. Er is nu meer stabiliteit en rust. Super bedankt.

Lieve groet,  Anoniem

~

Pim heeft mij goed begeleid, ze is nauwkeurig, luistert goed naar je verhaal en neemt alle tijd voor je. Ik heb haar al langere tijd als homeopaat en ik ben erg tevreden.

Elke keer weer voel ik mij gerespecteerd en kan ik daarna weer verder. Ik heb veel verdriet en trauma’s kunnen verwerken, waardoor ik ben gegroeid. Daar ben ik nu veel verder mee gekomen dan wat ik zonder homeopathie had kunnen bereiken.

Frédérique

~

Ik kwam met mijn dochter bij Pim, omdat mijn dochter wel wat ondersteuning kon gebruiken om zich sterker en meer weerbaar te voelen. De sfeer bij Pim is het best te omschrijven als warm, vriendelijk, uitnodigend, open en eerlijk, wat maakte dat mijn dochter zich veilig genoeg voelde om aan Pim de informatie te vertellen die nodig was om een goed middel te zoeken.

De gesprekjes die Pim met mijn dochter voerde, hebben zeer zeker bijgedragen aan het resultaat. Mijn dochter is nu in de puberteit en daarom nog steeds aan het zoeken naar wie ze nou werkelijk is, maar mede door het middel en de gesprekjes met Pim staat ze nu stevig genoeg om zich door deze levensfase heen te slaan.

GvL

~

Wat fijn dat jij mij zo hebt kunnen helpen, om van mijn hormonale klachten af te komen. Dit had een groot psychologisch effect op mij. Tijdens het consult stelde je veel vragen en luisterde rustig. Waarna jij kon uitpuzzelen welk middel erbij hoorde. En je zat meteen raak, want de beginverergering was duidelijk aanwezig. Ik kreeg er weer (nacht)rust voor terug. Bedankt daarvoor.

Marion

~